Over Zuiver Voeten

Over Zuiver Voeten

Mijn naam is Anieta Fiege en na mijn opleiding als pedicure ben ik een eigen pedicurepraktijk. begonnen: Zuiver Voeten. Sindsdien is de praktijk ook aangesloten bij branchevereniging Provoet en ben ik geregistreerd bij Procert (Kwaliteit Register voor Pedicures. Deze K.R.P registratie is van belang om risicopatiënten zoals diabetes, reuma, oudere en spastische patiënten te mogen behandelen. Door het lezen van vakbladen en het volgen van congressen en cursussen, blijf ik dagelijks op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging.  Hierdoor streef ik naar vakbekwaamheid en kwaliteit en ga ik voor het beste resultaat

Provoet Pedicure

Gerelateerde afbeelding

Provoet is de landelijke branche organisatie voor pedicures. Alle pedicures en praktijken die een erkend diploma hebben van Provoet, mogen het logo op de website vermelden. Hiermee bevorderen ze de kwaliteit en vakkundigheid van voetverzorging voor pedicures en medische pedicures.

Veilig en hygiënisch werken

Veilig en hygiënische werken staan voorop bij Zuiver Voeten. Voor alle pedicures is er de code van het voetverzorgingsbedrijf, ontwikkeld door het hoofdbedrijfschap Ambachten en wordt nu beheerd door Provoet.  De code  omschrijft  alle praktijknormen voor het ondernemerschap, hygiëne en voor veilig en gezond werken welke van toepassing zijn voor een professionele pedicure.

Ambulante zorg

Kunt u om medische reden niet naar de praktijk komen, dan is een behandeling aan huis ook mogelijk. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u verhinderd?

Alle behandelingen zijn op afspraak. Kunt u de afspraak niet nakomen, dan dient u deze tijdig af te zeggen (minimaal 24 uur van tevoren) anders ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen.