Behandelingen

Pedicure behandelingen bij Zuiver Voeten

Bent u op zoek naar een betrouwbare pedicure om uw voeten te laten verzorgen? Bij pedicurepraktijk Zuiver Voeten zijn er diverse mogelijkheden voor een goede voetverzorging. U heeft de keuze uit een Zuiver Voeten Pedicure behandeling en een Zuiver Voeten Wellness  behandeling. Naast deze behandelingen  bied ik gespecialiseerde medische pedicure behandelingen aan voor de diabetische- en reumatische voet. Ook kunt u bij mij terecht voor een beugeltechniek bij een ingroeiende teennagel en een nagelreparatie met een gel bij een traumanagel.

Zuiver Voeten Pedicure behandeling € 33,50

  • Desinfecteren van de voet
  • Knippen van de teennagels
  • Behandelen van eelt en kloven
  • Mechanisch afwerken met een nattechniek van de nagels en het eelt
  • Nagelomgeving reinigen
  • Verzorgende crème aanbrengen op de voet

Zuiver Voeten Wellness behandeling € 43,00

Een Zuiver Voeten Pedicure behandeling wordt uitgebreid met:

  • Een scrub van de voet en het onderbeen. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd waardoor u een zachte huid krijgt.
  • Vervolgens wordt er een pakking aangebracht om de voet en het onderbeen. Deze blijft ongeveer 10-15 minuten zitten zodat de pakking goed kan inwerken op de huid.
  • Na het verwijderen van de pakking volgt een massage van de voet en het onderbeen. Dit stimuleert de doorbloeding.

Nagelbeugel (podofix/bs spange) per nagel  € 32,50

Bij een ingroeiende nagel kan een nagelbeugel een oplossing zijn. De beugel wordt op de nagel geplakt, waarna het ijzerdraadje wordt aangedraaid. De nagelranden worden zo iets opgetild uit de nagelwallen. Dit geeft direct verlichting van druk en pijn. De nagel krijgt door de beugel de kans om op een normale manier uit te groeien. Het is de bedoeling dat de nagelbeugel met de nagel mee uitgroeit, waardoor de nagel over het probleempunt wordt geholpen. Het resultaat kan na verwijdering van de beugel tijdelijk of definitief zijn.

Nagelreparatie per nagel € 28,00

Bij een  ingescheurde nagel of een nagel met een ontbrekend stukje  wordt een laagje gel aangebracht ter correctie. Dit moet enkele minuten uitharden onder een uv licht. Indien nodig wordt de nagel bij  daarna gewerkt met een freesje.  Het resultaat is een mooie nagel zonder dat er problemen zijn als bijvoorbeeld  blijven haken of een pijnlijk ingroei

 

Bent u immobiel en/of kunt u geen traplopen, dan is een behandeling bij u aan huis mogelijk. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.