Over Zuiver Voeten

Over Zuiver Voeten

Mijn naam is Anieta Fiege en sinds februari 2017 ben ik gediplomeerd pedicure. Na 23 jaar te hebben gewerkt bij een woningcorporatie, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik mij omgeschoold tot pedicure. Het geeft mij voldoening om mensen te helpen, blij te maken en de tijd voor hun te nemen.

Tijdens de opleiding was het theoretische deel erg belangrijk voor mij. Hier heb ik kennis opgedaan over de opbouw en werking van de voet met aandacht voor cellen, weefsels en spieren. Tevens heb ik theorie geleerd over voetstanden, de huid en nagels.  Deze kennis heb ik nodig om op een verantwoorde manier een pedicure behandeling te kunnen uitvoeren en mijn kennis in de praktijk toe te passen.

Gedurende de opleiding werd voor mij steeds duidelijker wat het belang van een goede voetverzorging is. Dagelijks krijgen onze voeten veel te verduren en mijn streven is om iedere voetklacht te behandelen en een correcte en prettige behandeling te geven. Mensen die behoefte hebben aan ontspanning ontvang ik graag in de praktijk voor een ontspannende pedicure behandeling. Iedereen die dit graag wil ervaren, kan contact opnemen met mij voor een afspraak.

Zuiver Voeten is aan huis gevestigd op de eerste etage. Bent u immobiel en/of kunt u geen traplopen is een behandeling bij u aan huis mogelijk. Hiervoor wordt een toeslag van € 5,00 in rekening gebracht (binnen gemeente de Ronde Venen).